• Посилання скопійовано

Посередники з працевлаштування мають подати звіт за формою №1-ПА за 2018 рік до 15 січня

Посередники з працевлаштування зобов’язані не пізніше 15 січня подати до Центру зайнятості інформацію про кількість працевлаштованих громадян

Посередники з працевлаштування мають подати звіт за формою №1-ПА за 2018 рік до 15 січня

Рівненський обласний центр зайнятості розповідає, що розділ VI Закону України «Про зайнятість населення» регламентує діяльність суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні. А це – пошук роботи та сприяння у працевлаштуванні особі, добір працівників відповідно до замовлень працедавців (у тому числі іноземних) у межах укладених з ними договорів (контрактів).

Суб’єкти господарювання, що надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, а також ті, що займаються наймом працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні у інших працедавців, зобов’язані не пізніше 15 січня подати до центру зайнятості за місцем здійснення діяльності інформацію про кількість працевлаштованих громадян. Порядок подання цієї інформації та форма звітності за №1-ПА затверджені наказом Мінсоцполітики від 07.08.2015 р. №815.

У разі неподання або порушення порядку подання суб’єктом господарювання, який надає послуги з посередництва у працевлаштуванні, відомостей про працевлаштованих ним осіб, відповідно до ст. 53 Закону №5067 стягується штраф у двократному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення.

За більш детальною інформацією просимо звертатися у відділ взаємодії з роботодавцями Рівненського міського центру зайнятості, вул. Кавказька, 4, м. Рівне, або за телефоном – 26-66-85.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»