• Посилання скопійовано

Про заборгованість до ФСС НВВ слід відзвітувати до 25 січня (за старою формою!)

Звіт по заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду за оновленою формою подається щоквартально, починаючи з 2019 року

Про заборгованість до ФСС НВВ слід відзвітувати до 25 січня (за старою формою!)

ФСС повідомляє, що рішенням від 12.12.2018 р. №28 затверджено оновлену форму Звіту по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду до повного погашення заборгованості

Водночас, за підсумками 2018 року страхувальники мають подати Звіт щодо сплати заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України за формою, що діяла до кінця 2018 року. Звітність необхідно подати роботодавцям, що мають непогашену заборгованість, в строк до 25.01.2019 р.

Звіт по заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду за оновленою формою подається щоквартально, починаючи з 2019 року.

Зазначимо, що нова форма звітності була прийнята з метою оптимізації і передбачає скорочення на 48 показників. Документом об’єднано звіти про заборгованість зі сплати страхових коштів на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності й на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності. Докладніше про це читайте тут.

***

Читайте також: Якщо у вас борг перед ФСС або фінансування від нього – відзвітуйтесь за 2018 рік

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»