• Посилання скопійовано

Як заповнити статзвіти за формою №4-мтп? Роз'яснення Держстату

Держстат оприлюднив нове роз'яснення щодо показників форм №4-мтп (річна) та №4-мтп (місячна)

Як заповнити статзвіти за формою №4-мтп? Роз'яснення Держстату

Держстат оприлюднив своє роз'яснення від 10.07.2018 р. №17.4-12/26 щодо показників форм державного статистичного спостереження "Звіт про використання та запаси палива" (форма №4-мтп (річна)№4-мтп (місячна)).

У ньому, зокрема, зазначено, що форма №4-мтп (річна) уміщує інформацію за підсумками звітного року, а форма №4-мтп (місячна) - за звітний місяць.

Значення показників форм відображені в одиницях вимірювання, зазначених у графі А, з одним десятковим знаком після коми.

Значення показника у графі 15 розділу 2 у формі №4-мтп (річна) відображено в одиницях вимірювання (ккал) в цілих числах.

Показники форми ґрунтуються на даних первинних документів (відомості, накладні, акти, картки, книги обліку, подорожні листи, товарно-транспортні накладні, ордери, інвентаризаційні описи, матеріальні звіти тощо).

 За відсутності даних відповідні рядки (графи) форми містять прочерк.

Більше про заповнення цих звітів читайте тут>>

***

Читайте також:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»