• Посилання скопійовано

Зробили помилку в алкогольно-тютюновій звітності: чи можна виправити?

Помилки в алкогольно-тютюновій звітності можна виправити без штрафів до кінця наступного місяця за звітним

Зробили помилку в алкогольно-тютюновій звітності: чи можна виправити?

Податківці у підкатегорії 113.04 «ЗІР» зазначили, що з метою виправлення помилок, допущених при заповненні звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів (далі – Звіти) суб’єкти господарювання (у тому числі іноземні суб’єкти господарювання, які діють через своє зареєстроване постійне представництво) на заміну вже поданим Звітам до 10 числа місяця, що настає за звітним, можуть подати до органів ДПС за основним місцем обліку уточнювальні Звіти.

У разі, якщо в місяці, наступному за звітним місяцем, суб’єкт господарювання (у тому числі іноземний суб’єкт господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво) самостійно виявив помилки у поданих ним Звітах за звітний місяць, він зобов’язаний подати уточнені Звіти до кінця місяця, наступного за звітним місяцем. У такому разі штраф, встановлений ст. 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» не застосовується.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»