• Посилання скопійовано

2 березня – останній день подання оновленої декларації з прибутку за 2019 рік

Оскільки граничний строк подання декларації з податку на прибуток припадає на вихідний, то останнім днем буде 2 березня 2020 року

2 березня – останній день подання оновленої декларації з прибутку за 2019 рік

Офіс великих платників податків ДПС нагадує, що річну звітність з податку на прибуток необхідно подавати не пізніше 60 календарних днів після закінчення звітного (податкового) року. Оскільки останній день граничного строку її подання припадає на вихідний (29 лютого 2020 року – субота, наступний 1 березня  2020 року – неділя), тож відповідно до п. 49.20 ПКУ останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним, тобто 2 березня 2020 року.

При цьому, строк сплати податку – 10 березня 2020 року.

Звертаємо вашу увагу на те, що набрали чинності зміни до податкової декларації з податку на прибуток, передбачені наказом Мінфіну від 14.11.2019 р. №481 «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств». Ці зміни, стосуються безпосередньо форми декларації та додатків до неї.

Зі змінами до декларації можна ознайомитись у нашому матеріалі: Податок на прибуток: за 2019 рік звітуємо за оновленою формою.

 

Від редакції: На офіційному вебпорталі ДПС у рубриці Електронна звітність > Платникам податків про електронну звітність > Інформаційно-аналітичне забезпечення > Реєстр форм електронних документів розміщені електронні форми Декларації (у тому числі уточнюючої):

  • Декларація за оновленою формою з ідентифікатором J0100118;
  • Декларація (у редакції наказу Мінфіну №467) зі змінами, внесеними наказом Мінфіну №842, прийняття якої також буде забезпечено до 01.04.2020 р. з ідентифікатором форми J0100117.

Про це ми писали тут.

***

Читайте також:

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»