• Посилання скопійовано

Держстат оновив ще чотири форми звітності

Зі звіту за 2020 рік слід буде звітувати за новими формами №3-лг (річна), №11-мтп (річна), №1-відходи (річна), №1-нк (річна)

Держстат оновив ще чотири форми звітності

19 червня Держстат оновив ще чотири форми статистичних звітів, а саме:

  • №3-лг (річна) "Звіт про відтворення та захист лісів" (наказ Держстату від 19.06.2020 р. №192). Подають її юрособи, які здійснюють лісогосподарську діяльність;
  • №11-мтп (річна) "Звіт про постачання та використання енергії" (наказ Держстату від 19.06.2020 р. №191).  Поширюється вона на юридичних осіб, відокремлені підрозділи юридичних осіб, які відпускають та/або використовують тепло- та електроенергію;
  • №1-відходи (річна) "Утворення та поводження з відходами" (наказ Держстату від 19.06.2020 р. №190). Подають її юрособи, діяльність яких пов'язана з утворенням, поводженням з відходами І-IV класів небезпеки;
  • №1-нк (річна) "Звіт про роботу аспірантури" (наказ Держстату від 19.06.2020 р. №189). Поширюється ця форма на заклади вищої освіти, наукові установи, які мають аспірантуру.

Звітувати за новими формами потрібно буде зі звіту за 2020 рік.

Нагадуємо, що 17 червня Держстатом було оновлено шість форм звітності (зокрема, форми №1-ПВ). Про це тут.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»