• Посилання скопійовано

Держстат нарешті затвердив табель, альбом та календар подання статзвітів на 2020 рік

Хоча й з великим запізненням, проте все ж таки затверджено Загальний табель (перелік) форм державних статистичних спостережень на 2020 рік. Також оприлюднено Альбом форм та Календар подання статзвітів на 2020 рік

Держстат нарешті затвердив табель, альбом та календар подання статзвітів на 2020 рік

Наказом Держстату від 02.11.2020 р. № 310 затверджено Загальний табель (перелік) форм державних статистичних спостережень на 2020 рік.  Перелік містить назви форм статзвітності, які потрібно подавати цього року, реквізити наказів, якими вони затверджені, строк подання, а також хто повинен подавати кожен з цих звітів.

Крім того, на сайті Держстату також оприлюднено:

  • Календар подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності у 2020 році.
  • Альбом форм державних статистичних спостережень на 2020 рік. У ньому представлено бланки форм державних статистичних спостережень на 2020 рік (за розділами), які у разі потреби можна роздрукувати та використати для подання звітності органам державної статистики.

Раніше ми також розповідали, що вже є проєкти табеляальбому та календаря подання статзвітів на 2021 рік.

Нагадуємо, що з 6 по 8 листопада та з 18 по 22 листопада 2020 року приймальний шлюз системи електронної звітності Держстату не буде працювати. Причина – проведення планових технічних робіт. З огляду на це, Держстат просить завчасно подати звіти, які заплановані до приймання у листопаді 2020 року.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»