• Посилання скопійовано

Увага! Фінзвітність підприємств стане доступною для всіх інформацією

За проєктом постанови КМУ, дані фінансової звітності підприємств будуть публікуватися на Єдиному порталі відкритих даних

Увага! Фінзвітність підприємств стане доступною для всіх інформацією

Мінцифри підготувало проєкт постанови КМУ. Він має внести зміни до вже чинних постанов КМУ від 21.10.2015 р. №835 та від 30.11.2016 р. №867

Сам текст проєкту постанови можна переглянути тут.

Увага! За цим проєктом буде оновлено Перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню. Якщо він набере чинності, то оприлюдненню підлягатиме і фінзвітність всіх без винятку юросіб!

Для цього Держстат зобов’яжуть оприлюднювати інформацію про фінансову звітність компаній, що складається та подається до нього відповідно до Закону про бухоблік, а ДПС в межах збору такої звітності – фінансову звітність підприємств незалежно від форм власності, консолідовану фінансову звітність підприємств  та фінансову звітність неприбуткових організацій.

У результаті інформація про фінансову звітність компаній буде опублікована на Єдиному порталі відкритих даних.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»