• Посилання скопійовано

Увага! В Е-кабінеті з'явилася інформація щодо подання звіту з ЄСВ за лютий

В Е-кабінеті з'явилося нагадування щодо подання звіту з ЄСВ за формою (F) 3000413 Лютий 2021. Але тим роботодавцям, які вирішили спробувати його подати, ДПС надала відповідь, що за лютий 2021 року звіт за формою J (F) 3000413 не подається. Тож старі звіти з ЄСВ слід подавати тільки тим, хто звітує за місяці 2020 року та у разі ліквідації у лютому

Увага! В Е-кабінеті з'явилася інформація щодо подання звіту з ЄСВ за лютий

Роботодавці в Е-кабінеті отримали повідомлення від ДПС - нагадування про необхідність подання звітності. Повідомлення відображається на головній сторінці приватної частини Електронного кабiнету.

Зокрема, в ньому йдеться про звіт з ЄСВ за формою (F)3000413 Лютий 2021. Але тим роботодавцям, які вирішили спробувати його подати, ДПС надала відповідь, що за лютий 2021 року звіт за формою J (F) 3000413 не подається.

Зауважимо! Старий звіт з ЄСВ слід подавати за звітні періоди 2020 року та для виправлення помилок за ці періоди, а також у разі ліквідації до 28 лютого включно.

В інших випадках звіт з ЄСВ не подаємо, а вже будемо звітувати за єдиною звітністю за підсумками І кварталу. Про це  ми писали тут.

Зауважимо, що досі немає електронних форматів для єдиної звітності. Але для нарахування лікарняних, декретних та через вихід на пенсію слід подавати єдину звітність Довідкову. Проте знову ж таки в електронній формі її ще не запроваджено.

І ще. ПФУ розробив законопроєкт для надання єдиній звітності статусу щомісячного звіту. Але поки це тільки законопроєкт. Тому вперше  будемо подавати за підсумками кварталу. Про це ми писали тут.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»