• Посилання скопійовано

Мінфін оновив проєкт порядку встановлення відповідності принципу «витягнутої руки» операцій із сировинними товарами

За результатами розгляду коментарів та пропозицій Мінфін доопрацював та опублікував оновлений проєкт Порядку встановлення відповідності принципу «витягнутої руки» операцій зі сировинними товарами

Мінфін оновив проєкт порядку встановлення відповідності принципу «витягнутої руки» операцій із сировинними товарами

Мінфін презентує оновлений проєкт наказу «Про затвердження Порядків встановлення відповідності умов контрольованої операції щодо сировинних товарів принципу «витягнутої руки». Ознайомитися з проектом наказу можна на офіційному вебсайті Мінфіну в розділі «Проекти регуляторних актів для обговорення у 2021 р.».

В тексті документу враховані уточнення до окремих положень, які внесені за результатами розгляду коментарів та пропозицій, отриманих від експертного та бізнес середовищ,  під час партнерської зустрічі 23 вересня 2021 року. Розгорнуті поясненнями позиції щодо одержаних коментарів та зауважень за посиланням.

Наразі Мінфін здійснює процедури погодження проекту наказу із уповноваженими органами.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»