• Посилання скопійовано

На орендоване приміщення уклали договір з новим орендодавцем: чи подавати нову ф. № 20-ОПП?

Якщо згідно з новим договором щодо об’єкта оподаткування відбулися зміни, то повідомлення № 20-ОПП подається до ДПС

На орендоване приміщення уклали договір з новим орендодавцем: чи подавати нову ф. № 20-ОПП?

Податківці у підкатегорії 116.01 ЗІР зауважили, якщо суб’єкт господарювання (орендар) у зв’язку із зміною власника (орендодавця) нерухомого майна (приміщення), яке вже орендується і використовується в господарській діяльності, укладає новий договір, а про таке приміщення орендар вже повідомив контролюючий орган як про об’єкт оподаткування, то повторно повідомляти про цей об’єкт (подавати повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП (далі – повідомлення № 20-ОПП) не потрібно.

Якщо згідно з новим договором стосовно цього об’єкта оподаткування відбулись зміни, то повідомлення № 20-ОПП подається до контролюючого орган.

***

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»