• Посилання скопійовано

Чи має право декларант подати нову звітну «нульову» декларацію?

Декларант має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій нульовій декларації виключно шляхом подання нової Декларації

Чи має право декларант подати нову звітну «нульову» декларацію?

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків розповідає, що відповідно до пп. 6.3 п. 6 підрозд. 9-4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ у період проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування відповідно до підрозд. 9-4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ декларант має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації (далі – Декларація), виключно шляхом подання нової Декларації у порядку, визначеному підрозд. 9-4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ. При цьому попередньо подана Декларація, інформація з якої уточнюється, вважається анульованою. Після завершення періоду проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування платник податків має право подати уточнюючий розрахунок до раніше поданої Декларації виключно у випадках, передбачених підрозд. 9-4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ.

***

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»