• Посилання скопійовано

Коли та як подавати звіт № 3-ПН про вільні робочі місця?

Форма № 3-ПН – це звітність, що подається юридичними або фізичними особами - підприємцями, які використовують працю фізичних осіб та мають потребу у кадрах

Коли та як подавати звіт № 3-ПН про вільні робочі місця?

Маєте потребу в кадрах? Заповнюйте форму №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та подавайте у зручний для вас спосіб до будь-якого центру зайнятості. Зазначає Держпраці у Хмельницькій області.

Форма №3-ПН – це звітність, що подається юридичними або фізичними особами - підприємцями, які використовують працю фізичних осіб та мають потребу у кадрах. Форма № 3-ПН складається:

  • з таблиці «Основні дані про вакансію(ї)», де відображають загальну інформацію про вакансію(ї);
  • з додатку до Інформації про попит на робочу силу (вакансії) - детальних відомостей про вакансію (вимоги до кандидата, умови праці, особливості вакансії тощо).

 

Коли та як подається звітність?

Форма №3-ПН заповнюється та подається роботодавцем до центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця. Подавати звітність потрібно не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії одним із наступних способів:

  • у паперовій формі;
  • в електронній формі з накладанням електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів через:

- «Електронний кабінет роботодавця»;

- Єдиний державний вебпортал електронних послуг, у т. ч. через інтегровані з ним інформаційні системи державних органів та органів місцевого самоврядування.

- Консультацію можна отримати за телефоном: (0382) 79-57-40, (093)0270511.

Джерело: Держпраці у Хмельницькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»