• Посилання скопійовано

З 1 травня для реєстрації в ЄДР потрібно буде подавати нові форми заяв

З метою удосконалення процедури держреєстрації юросіб та ФОПів Мінюст затвердив нові форми заяв для реєстрації в ЄДР. Вони почнуть діяти з 1 травня

З 1 травня для реєстрації в ЄДР потрібно буде подавати нові форми заяв

З метою удосконалення форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань Міністерством юстиції України 29 березня 2023 року прийнято наказ №1158/5 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 29 березня 2023 року за №539/39595, відповідно до якого форми заяв у вказаній сфері викладено у новій редакції, які почнуть діяти з 01 травня 2023 року.

Подання заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відповідно до затверджених зазначеним наказом форм у частині обрання спрощеної системи оподаткування та/або добровільної реєстрації як платника податку на додану вартість та/або включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій під час державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу/фізичну особу – підприємця, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, шляхом заповнення відповідних сторінок заяв здійснюватиметься з дня розміщення відповідного оголошення на вебсайті Міністерства юстиції України.

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»