• Посилання скопійовано

Як бухгалтеру отримати диплом по МСФЗ АССА DipiFR (rus) у 2014 році ?

Про необхідність отримати міжнародний сертифікат з МСФЗ сьогодні замислюється кожен другий бухгалтер. Адже, враховуючи сучасні економічні і законодавчі тенденції, незабаром влаштуватися на роботу без цього документа і відповідних знань буде непросто

Як бухгалтеру отримати диплом по МСФЗ АССА DipiFR (rus) у 2014 році ?

Найбільш поширений російськомовний диплом по Міжнародним фінансовим стандартам на території СНД - АССА DipiFR(rus). Це єдина програма , яка охоплює тему МСФЗ в повному обсязі. АССА DipiFR ( rus ) дозволяє досконально вивчити застосування міжнародних стандартів фінансової звітності на практиці. Даний диплом - знак якості, серйозна конкурентна перевага , один з головних показників високого рівня спеціаліста та підтвердження його найглибших знань в профільній області.

Звичайно , отримати диплом АССА DipiFR ( rus ) досить непросто , процес підготовки займає досить тривалий період, а середньосвітовий показник успішного проходження складає всього 48 %. Екзаменаційні сесії проходять всього два рази в рік. Найближчий іспит відбудеться 10 грудня 2014 року, наступний - у червні 2014 року. Враховуючи обсяг знань, необхідний для складання іспиту, почати готуватися до нього потрібно вже зараз.

Найголовніше у вивченні МСФЗ - комплексний підхід. Неможливо отримати практичні навички і претендувати на самий престижний диплом за МСФЗ , що не освоївши теорію. ЦО « Актив» пропонує ефективне рішення: комплексне навчання , що складається з двох онлайн курсів « МСФЗ. Базіс»і ACCA DipIFR ( rus ) . Тим більше , що зараз є можливість заощадити , адже на весь комплекс надається знижка 20 %.

Теорія МСФЗ « з нуля». Онлайн курс « МСФЗ. базіс»

Перший крок на шляху повного розуміння МСФЗ - освоєння теорії та принципів застосування міжнародних стандартів . Всі необхідні знання ви можете отримати під час курсу «МСФЗ. Базіс» від ЦО «Актив» . Даний курс дозволить не просто розбиратися в МСФЗ , але вміти «читати» стандарти і розуміти їх суть , а також підготувати теоретичну базу для подальшого вивчення МСФЗ. За даною програмою ви можете скласти іспит онлайн і отримати міжнародний диплом ІПФМ.

Практичні знання і престижний диплом. Онлайн курс « ДипІФР »

ACCA DipIFR ( rus ) - підтвердження найвищого рівня володіння МСФЗ серед фінансистів. Підготовка до кваліфікаційного іспиту дає незрівнянні практичні знання міжнародних стандартів . Навчання на онлайн курсі ACCA DipIFR ( rus ) дозволить досконало оволодіти міжнародними стандартами фінансової звітності , навчитися застосовувати їх на практиці в реальних життєвих ситуаціях , а також успішно скласти іспит і отримати міжнародний диплом.

Однак де затребувані фахівці знайти час і сили на відвідування занять у навчальному центрі? Адже це час, витрачений на дорогу туди і назад , не завжди зручний розклад і домашні завдання . До того ж очні курси досить недешево коштують . Однак є оптимальний спосіб поєднати основну діяльність з навчанням і при цьому заощадити - on - line курси МСФЗ від Центру навчання «Актив» .

Для більш зручного та ефективного навчання дистанційні курси ЦО « Актив» розбиті на модулі, в кінці кожного - перевірочний тест для закріплення пройденого матеріалу. Це дозволяє здійснювати проміжний контроль знань на всіх етапах навчання. Навчання в ЦО « Актив» - це поєднання теоретичного матеріалу і великої кількості практичних завдань . Адже на іспиті підсумковий бал залежатиме від того наскільки швидко і добре ви вирішуєте завдання за МСФЗ.

Детальніше про комплекс « МСФО.Базіс + ДипІФР » можна прочитати тут.

Онлайн навчання від ЦО « Актив » це:

- Зручний індивідуальний графік

- Висококваліфікований особистий викладач

- Високий % здачі

- Прийнятні ціни

Оцінити рівень навчання і переваги дистанційного формату можна , пройшовши перший урок курсу БЕЗКОШТОВНО ! Для цього необхідно зареєструватися.

Джерело: ЦН "Актив"

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»