• Посилання скопійовано

Незабаром трансформація фінансової звітності згідно з МСФЗ

Дуже скоро для бухгалтерів підприємств, зобов'язаних здавати звітність відповідно до МСФЗ (ПАТ, ВАТ, фін. Установи і т.д.), настануть «спекотні часи»

Незабаром трансформація фінансової звітності згідно з МСФЗ

Бухгалтерам підприємств, зобов'язаних здавати звітність відповідно до МСФЗ (ПАТ, ВАТ, фін. Установи і т.д.). Адже їм доведеться зіткнутися з трансформацією фінансової звітності відповідно до МСФЗ, а це означає величезний обсяг роботи, стислі терміни, а головне нестача корисної і актуальної інформації. Чи є спосіб спростити завдання? Чи можна отримати всі відповіді на нагальні питання одноразово? 

Дефіцит актуальної інформації завжди був серйозною проблемою для бухгалтерів, які працюють з міжнародними стандартами фінансової звітності. Складнощі, зумовлені зміною бухгалтерського курсу, практичний характер операцій, кардинальні відмінності в принципах ведення обліку — все це змушує фахівців годинами вивчати всесвітню мережу в пошуках крупинок корисної інформації. 

Мабуть, єдиний спосіб отримати всі необхідні дані «тут і зараз» — це семінари, так звані, вебінари (семінари онлайн) і онлайн практикуми. Один з таких практикумів на тему «Трансформація звітності: Короткий посібник для проведення трансформації звітності з П(с) БО в МСФЗ» від компанії «Актив» відбудеться зовсім скоро (29-30 січня). Українські бухгалтери вже зараз активно залишають заявки, для того щоб взяти в ньому участь. 

Популярність даного заходу серед бухгалтерів пояснюється двома основними моментами. По-перше, це практикум, а значить учасники отримають лише практичну інформацію без зайвої теорії і «води». По-друге, це можливість задати конкретні питання, пов'язані з трансформацією звітності, досвідченому фахівцеві-практику та отримати відповіді негайно. Для того щоб відповідь на питання бухгалтера гарантовано пролунала під час практикуму, задати питання можна заздалегідь через організаторів заходу. 

Подробиці тут

Попередній запис є обов'язковим, оскільки кількість учасників обмежена. Взяти участь у заході зможуть лише ті, хто залишить заявку вже зараз. Тільки учасникам практикуму надається архівний запис, який можна використовувати в якості довідника. 

Реєстрація

Джерело: ЦН "Актив"

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»