• Посилання скопійовано

Новонародження мережі крамниць «Твій час»

Вже два десятиліття поспіль мережа дистриб’юторів та дилерів «Інтелект-Сервіс» забезпечує необхідними для ведення бізнесу програмними продуктами й електронними цифровими підписами компанії, підприємства та бізнесменів України. А у липні 2016 відзначається так зване «новонародження» мережі.

Новонародження мережі крамниць «Твій час»

«Інтелект-Сервіс» змінюється та стає Мережею крамниць електронних послуг «Твій час», щоб дарувати клієнтам ще більше продуктів та сервісів, у комфортній атмосфері сучасних крамниць з європейським рівнем сервісу.

Формат мережі крамниць було обрано невипадково. На це Групу компаній надихнули популярні в Європі супермаркети послуг, яких в Україні, незважаючи на очевидну необхідність, досі не було. В різних регіонах нашої країни до кінця цього місяця заплановано відкриття 60 крамниць (повний перелік – на сайті www.yt.ua). Усього у 2016 році заплановано як мінімум подвоїти їх кількість.

Можливості мережі

Гасло мережі «Твій час – у твоїх руках» цілковито відображає мету проекту. Головна перевага – можливість отримання величезного асортименту електронних послуг під одним дахом. Клієнти зможуть оперативно і в комфортній обстановці вирішити безліч проблем, пов'язаних з веденням бізнесу, отриманням і оплатою послуг.

В «Твій час» можна придбати спеціальне програмне забезпечення та все необхідне для його підтримки, а саме:

  • програми для звітності «СОТА» або «M.E.Doc» (ЄСВ, ПДВ, 1-ДФ, Декларація про доходи - більше 3000 бланків, що оперативно оновлюються), а також їх налаштування та консультації по роботі;
  • електронний цифровий підпис АЦСК «Україна» для надання юридичної значущості електронним документам;
  • рішення для електронного документообігу на підприємстві (модуль «ЕДО Базовий» для роботи з податковими накладними/розрахунками коригування, обміну договорами, рахунками та актами або сервіс «ПТАХ» для інтеграції у бухгалтерську систему та організації повного циклу електронного обміну всіма видами документів);
  • ERP-систему «ІС ПРО» для автоматизованого управління підприємством, зокрема податкового й бухгалтерського обліку, управління закупівлями, збутом, фінансами і транспортом; впровадження CRM-системи.

 

Послуга «Віддалений офіс»

Клієнти мережі електронних послуг «Твій час» зможуть отримати в своє розпорядження робоче місце, повністю обладнане технікою і програмним забезпеченням, – для віддаленого ведення справ.


Використання такого офісу дозволить:

  • знайти необхідну інформацію в інтернеті;
  • перевірити пошту;
  • попрацювати у офісних програмах;
  • швидко заповнити і відправити звіти за допомогою професійних програм;
  • відсканувати або надрукувати документи.

 

Послуга Консультація бухгалтера

Безпосередньо в крамниці можна звернутися до професійного бухгалтера та отримати усну консультацію чи допомогу в заповненні і відправленні Декларації про доходи, 1-ДФ та ЄСВ в контролюючі органи.

 

Послуги для фізичних осіб

Мережа електронних послуг «Твій час» надає фізичним особам можливість скористатися будь-якою з 200 електронних послуг.

Наприклад:

  • придбати електронні квитки на автобус, поїзд і літак;
  • оплатити послуги мобільного зв'язку та інтернету;
  • оплатити комунальні послуги.

 

Крамниці електронних послуг «Твій час» дозволяють в одному місці, швидко і без черг, здійснити безліч необхідних операцій. Це чудове рішення, якого так не вистачало українським бухгалтерам та підприємцям.

 

До «новонародження» мережі, з 11 до 25 липня всі клієнти, що завітають до крамниць «Твій час», отримають приємні подарунки!

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»