• Посилання скопійовано

«Україна Антиофшорна. Візія держави та бізнесу» - міжнародна практична конференція

16 травня запрошуємо взяти участь у конференції , присвяченій питанням ефективного податкового планування міжнародної діяльності компанії

 «Україна Антиофшорна. Візія держави та бізнесу» - міжнародна практична конференція

Контрольовані іноземні компанії, сплата податків не за місцем реєстрації, а за місцем основної діяльності, автоматичний обмін інформацією, відкриття кінцевих бенефіціарів – основні тренди в зміні податкового законодавства більшості країн світу. Не  є винятком і Україна. З приєднанням в 2017 році до Плану BEPS, Україна взяла на себе зобов’язання впровадити «мінімальний пакет» - окремих кроків BEPS. Норми цього пакету суттєво вплинуть на міжнародне податкове планування та міжнародні структури більшості українських інтернаціональних компаній вже в цьому році.

Окрім питання змін в оподаткуванні міжнародної діяльності українських компаній, актуальним запитом від бізнесу є «Чи може Україна стати привабливою юрисдикцією?».

Розуміючи важливість цих питань, 16 травня 2017 року ДП «Держзовнішінформ» та компанія Crowe Horwath AC Ukraine (member of Crowe Horwath International) проведуть міжнародну практичну конференцію «Україна Антиофшорна. Візія держави та бізнесу». До участі в заході запрошені народні депутати України, експерти  Міністерства фінансів України та Національного Банку, профільні фахівці ДФС України, представники міжнародних аудиторських та юридичних компаній для висвітлення наступних тем:

- Найближчі законодавчі ініціативи України і як вони вплинуть на боротьбу з офшорами. (впровадження «мінімального пакету» - окремих кроків BEPS, зокрема, обмеження процентних та інших фінансових витрат, включаючи валютну переоцінку за кредитами, протидія зловживанню пільгами двосторонніх угод, протидія штучному уникненню статусу постійного представництва. Приєднання до багатостороннього інструменту MLI (multi-lateral instrument). Автоматичний обмін інформацією з урахуванням імплементації FATCA.

- Сучасні можливості податкового контролю із використанням відкритих джерел, звітності платників податків з ТЦО, офіційних запитів, кримінального провадження тощо.

- Інші виклики до українського бізнесу, що впливають на податкове планування: зміни щодо трансфертного ціноутворення, блокування ПДВ-накладних, створення служби фінансових розслідувань.

- Перспективи контрольованих іноземних компаній, непрямих методів контролю доходів, податку на розподілений капітал.

- Перспективи добровільного декларування активів, податкової та валютної амністії та інше.

 

Для висвітлення загальних питань міжнародного оподаткування, пошуку кращих юрисдикцій, відкриття закордонних офісів та залучення фінансування запрошені фахівці з Кіпру, Нідерландів та ОАЕ. Вони будуть раді обговорити актуальні питання з учасниками заходу в індивідуальному порядку.

 

Більш детально на сайті заходу>>

 

Запрошуємо Вас приєднатись до учасників Міжнародної практичної конференції «Україна Антиофшорна. Візія держави та бізнесу» та отримати практичні знання для ефективного податкового планування міжнародної діяльності компанії.

 

Головний інформаційний партнер – бухгалтерський щотижневик «Дебет-Кредит»

 

Інформаційну підтримку заходу також надають медіа-партнер газета Kyiv Post, інформаційні партнери – ділова газета «Україна БізнесРев’ю», газета «Бухгалтерія», TAXLink, газета українських юристів «Юридична газета», газета «Экономические известия».

 

З питань партнерства звертайтесь до:

- Аліси Перковської, начальника відділу ділових заходів ДП «Держзовнішінформ» (+38 044 391-34-91, perkovskaya@dzi.gov.ua)

З питань участі  звертайтесь до:

- Андрія Голято, заступника начальника відділу (+380 67 662-96-56, agoliato@dzi.gov.ua)

Захід відбудеться в готелі Radisson Blu Hotel,Київ Поділ,  вул. Братська, 17-19, Київ, з 9-00

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»