• Посилання скопійовано

2 причини вивчати МСФЗ: інвестори та майбутня пенсія

Українським бухгалтерам вивчати МСФЗ набагато легше

2 причини вивчати МСФЗ: інвестори та майбутня пенсія

До України прикута увага світу. На жаль, не лише через Євробачення, що вже відбулось. Та ця увага збільшується і часто перетворюється у щедрі інвестиції в наявний бізнес. З іншого боку, пенсійний вік потроху підвищується. Це відбувається не лише через кредити від МВФ, а й через те, що людство старіє. За прогнозами експертів Форбс, через десять-п’ятнадцять років на 1 працездатну людину припадатиме 9 пенсіонерів.

Це є двома вагомими причинами, які змусять потурбуватись спеціалістів про свою кар’єру та майбутнє заздалегідь.

[Пройти безкоштовно 1-й модуль курсу «МСФЗ:Базис+Практикум»]

Станьте висококласним фахівцем з МСФЗ, щоб задовольнити потреби іноземних компаній в Україні!

Вам відомо, що українські П(С)БО набагато ближчі до МСФЗ ніж національні стандарти сусідніх держав? Ви не вивчали їх зовсім, або вивчали побіжно, але бачите як бізнес в країні все швидше розвивається та співпрацює із закордонними інвесторами і мрієте працювати в одній із таких компаній?

Опануйте теорію і практику застосування МСФЗ на онлайн-курсі «МСФЗ:Базис+Практикум(ДипІФР)» від Фінансової академії «Актив», щоб в найближчому майбутньому піднятися кар’єрними сходинками. Для всіх читачів «Дебет-Кредит» діє спеціальна пропозиція: запишіться на онлайн-курс у червні та отримайте відеотренінг «ДипІФР.Інтенсив» вартістю 5 930 гривень.

Онлайн-курс «МСФЗ:Базис + Практикум (ДипІФР)» — його програма дозволить вивчити теорію та практику застосування МСФЗ та підготуватись до іспиту на міжнародний диплом ACCA DipIFR (rus).

Пройдіть коротку реєстрацію, та отримайте безкоштовно доступ до 1-го модуля курсу  «МСФЗ:Базис + Практикум (ДипІФР)», в склад якого входять:

  • Модуль 1 (5 вебінарів)
  • Відео-гід курсом
  • Програма курсу
  • Додаткові матеріали: конспект, задачі, робочий зошит, тест
  • Доступ до Внутрішнього форуму

Відеотренінг у подарунок

«ДипІФР.Інтенсив» — ідеальне доповнення до курсу «МСФЗ:Базис + Практикум (ДипІФР)». Він допомагає засвоїти та структурувати знання і навички отримані на попередньому курсі та опанувати вміння швидкісного розв’язування завдань для тих, хто планує складати іспит на диплом ACCA DipIFR (rus).

Світ і бізнес змінюються і вимагають від спеціалістів нових компетенцій. Отримайте їх заздалегідь, щоб забезпечити перспективи для своєї кар’єри!

[Подати заявку на курс «МСФЗ:Базис+Практикум»+подарунок]

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»