• Посилання скопійовано

Електронний документообіг і звітність від Приватбанку

Державний ПриватБанк гарантує безпеку Ваших даних

Електронний документообіг і звітність від Приватбанку

У зв’язку з недавньою фішинговою атакою, що паралізувала роботу як ряду великих корпорацій, так і багатьох невеликих бізнес-структур, питання безпеки даних, зокрема під час використання електронного документообігу, стало ще більш актуальним для більшості підприємств і підприємців України.

ПриватБанком уже досить давно розроблені безкоштовні рішення, користувачі яких можуть бути повністю впевненими в безпеці своїх даних, зокрема електронний документообіг і сервіси електронної звітності в «Приват24 для бізнесу».

Різниця з іншими існуючими зараз на ринку рішеннями полягає в методі зберігання й опрацювання даних. Оскільки дані користувачів електронного документообігу та звітності від ПриватБанку зберігаються в сучасному дата-центрі, а для передачі інформації через Інтернет використовується захищений протокол HTTPS, що передбачає надійне шифрування даних, кожен клієнт може бути впевненим у захисті цінної бухгалтерської інформації. А система в хмарі автоматично робить резервні копії всіх даних. Крім цього, користувачі можуть зберігати копії своїх даних самостійно.

Сервіси не тільки безпечні й безкоштовні, але й представляють цілий ряд функціональних можливостей для роботи підприємців, бухгалтерів підприємств різних розмірів і діяльності.

Так, сервіс електронної звітності у «Приват24 для бізнесу» дозволяє цілодобово надсилати будь-які види звітів до Фіскальної служби, Пенсійного фонду, Держслужби статистики.

Сервіс абсолютно безкоштовний, а служба підтримки допоможе правильно заповнити звіт.

 

А за допомогою системи електронного документообігу 1С онлайн можна вести облік необмеженого числа юридичних осіб відразу у двох програмах:

  • «1С:Бухгалтерія 2.0 для України» – бухгалтерський і податковий облік для СПД та організацій: усі ділянки обліку, будь-яка система оподаткування, будь-який вид діяльності. До речі, нещодавно в сервісі з’явилися нові розділи: «CRM», «Воронка продажів», «Інтеграція з поштою», «Податки», «Універсальний звіт». 
  • «1С:Управління невеликою фірмою для України» – комплексне готове рішення для розширеного обліку на підприємствах малого й середнього бізнесу. Новинка програми – регламентовані звіти: декларація з ПДВ, звіт з праці (форма 1-ПВ), звіт про обсяги реалізованих послуг (форма 1-послуги).

 

1С онлайн – це повністю український продукт, що дозволяє оптимізувати витрати на ІТ і ведення бухгалтерії, а також отримати вигоди хмарного сервісу:

  • не потрібно залучати інвестиції або дорогих фахівців – уже через 5 хвилин можна вести повноцінну бухгалтерію через Інтернет;
  • інтеграція з «Приват24 для бізнесу»;
  • безкоштовна реєстрація податкових накладних і здавання звітів до держорганів;
  • інтеграція з сервісом електронного документообміну «Папка24»;
  • доступ в будь-якій точці світу з планшета або смартфону.

Користувачам, що знову підключилися, надається 30-денний безкоштовний тест-драйв.

Якщо Ви сумніваєтеся, чи інвестувати в локальні сервіси, то рішення ПриватБанку вже показали себе як найбезпечніші, а саме безпека даних (як показують останні вірусні атаки) є зараз одним з найбільш актуальних питань для успішного розвитку бізнесу.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»