• Посилання скопійовано

Інтернет-магазину Podushka.ua 10 років!

Podushka.ua - це магазин затишних покупок для всієї родини, який вже 10 років радує покупців відмінним сервісом і якісними товарами

Інтернет-магазину Podushka.ua 10 років!

Історія Podushka.ua почалася в 2007 році. Це був один з перших в Україні інтернет-магазинів такого формату. «Подушка» зарекомендувала себе як стабільний і надійний магазин, який співпрацює тільки з передовими виробниками. На Podushka.ua представлений величезний вибір продукції високої якості: подушки, ковдри, постільна білизна (деталі) і рушники, покривала, пледи, а також побутова техніка, посуд для кухні та їдальні, побутова хімія та засоби для догляду за собою.

Також є все необхідне для малюків і дітей старшого віку. Крім того, магазин порадує стильними та функціональними аксесуарами, сумками і рюкзаками.

Podushka.ua – це команда професіоналів, які знають і по-справжньому люблять свою справу, а також слідують своєму головному девізу: «До кожного клієнта - індивідуальний підхід!».

«Подушка» не просто продає товар, а прагне надати про нього максимум докладної інформації, робить цікаві огляди і ділиться корисними порадами. Купувати на сайті Podushka.ua легко і комфортно. У товарах є зручні фільтри, замовлення оформляється швидко, оплата проводиться зручним способом, а оперативна доставка можлива в будь-яку точку України протягом 1-3 робочих днів. Також, побачити наживо і купити товари можна в стаціонарних магазинах за адресами в Києві: просп. Героїв Сталінграда, 6, корп. 5/2 (Оболонь) і вул. Ентузіастів, 11 (Центр).

«Подушка» любить радувати покупців акціями, знижками і приємними сюрпризами. Для постійних клієнтів діє накопичувальна система знижок. 

Podushka.ua в цифрах

Асортимент: близько 100 тис.  товарів;

  • 5 млн задоволених клієнтів; 
  • 100% гарантія якості продукції; 
  • Більше 1000 товарів за суперціною; 
  • Акційні знижки до 45%
  •  Робота сайту: 24 години на добу 7 днів на тиждень; 
  • 3650 днів плідної роботи та відмінного настрою.

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»