• Посилання скопійовано

Чим «хмара» може зацікавити бухгалтера і власника?

Чому саме 1С: Підприємство Онлайн вирішить основні проблеми бухгалтера і які переваги дає його використання

Чим «хмара» може зацікавити  бухгалтера і власника?

Сьогодні неможливо уявити компанію ізольованою структурою, що незалежна від інформаційних технологій. Клієнт-банкінг, електронний документообмін та інші програми роблять бухгалтерію все зручнішою і зараз вже неможливо уявити роботу підприємства без них.

1С:Підприємство в хмарі - це ще одне вигідне і просте рішення для середніх і малих компаній. Почавши використовувати 1С:Підприємство в хмарі певну користь отримає як бухгалтер, так і власник.

 

Більше не треба затримуватися на роботі

Для бухгалтера завжди стоять чіткі терміни здачі звітності та посунути їх неможливо. Кожному знайома картина, коли бухгалтер затримався на роботі, тому що якщо не доробити звіт сьогодні, завтра компанії вже загрожує штраф. Нерідко керівник терміново викликає на роботу щоб доробити всього один акт, договір або звіт.

1С:Підприємство в хмарі дає можливість працювати віддалено: ви можете вести облік з дому або відрядження і відправляти звіти до контролюючих органів у будь-який зручний вам час доби.

 

Ваші бланки завжди актуальні

Бухгалтер зазвичай не думає про оновлення програми, поки відправлені звіти не повертаються до нього. Тоді доводиться дзвонити в підтримку, сисадміну і шукати того, хто допоможе налаштує нові форми звітностей. Все це відбирає час і нерви.

Подібна проблема не турбує бухгалтерів працюють в 1С:Підприємство в хмарі. Оновлення завжди відбуваються автоматично, кожен день опівночі, і не порушують робочий процес, а документи мають актуальну форму.

 

Ви завжди можете повернутися до попередніх підсумками

Буває, що натискання всього однієї кнопки може призвести до помилки, яку не можна скасувати. Наприклад, скасувати результати "групового перепроведення" в коробковій версії програми неможливо. Раніше така помилка була справжньою катастрофою, але зараз виправити все можна однією клавішею. 1С:Підприємство в хмарі створює резервні копії кожен день. Ви можете повернутися до останнього збереженому моменту і легко виправити помилку.

 

Зручніше і дешевше

Робота в 1С:Підприємство в хмарі дає ряд незаперечних переваг для малого і середнього бізнесу. І це не тільки істотна економія на апаратурі і ІТС, а й ряд зручностей для бухгалтера. Крім вищеописаних, серед них варто виділити:

  • Можливість перенесення M.E.Doc, FlyDoc і інших сервісів електронного документообігу на хмару, а також налаштування передачу документів з і в 1С:Підприємство в пару кліків миші;
  • Можливість установки декількох конфігурацій без будь-якої додаткової плати! Працюйте в Бухгалтерія 8, УТП 8, ЗУП 8 і ведіть підробіток з того ж комп'ютера, що і основну роботу;
  • Можливість ефективної роботи, без простоїв через те, що в черговий раз зламався сервер. Не очікуйте поки обладнання полагодять, 1С:Підприємство в хмарі працює завжди.

Все ще сумніваєтеся в зручності 1С:Підприємство в хмарі? Почніть використовувати сервіс безкоштовно і оцініть всі його переваги самостійно, пройшовши за цим посиланням>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»