• Посилання скопійовано

ДФС не має права накладати адмінарешт, якщо є спір із платником податків

Юристи юридично-консалтингової групи "Kovalska&partners" взяли участь у формуванні практики розгляду судами спорів з органами ДФС щодо підтвердження обгрунтованості адміністративного арешту майна платника податків

ДФС не має права накладати адмінарешт, якщо є спір із платником податків

Зокрема, 13 березня 2019 року Шостий апеляційний адміністративний суд відхилив апеляційну скаргу ГУ ДФС міста Києва на ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва про відмову у відкритті провадження за заявою ГУ ДФС у місті Києві до ТОВ "Європромкомплект" про підтвердження обгрунтованості адміністративного арешту майна платника податків. Оскаржувана ухвала було вмотивована тим, що факт оскарження наказу, за яким ТОВ "Європромкомплект"  відмовив у допуску до проведення перевірки, що зумовило звернення органу ДФС із заявою щодо підтвердження обгрунтованості адміністративного арешту майна платника податків, беззаперечно вказує на наявність спору про право у спірних правовідносинах.

Правова позиція у справі на стадії розгляду апеляційної скарги ДФС Шостим апеляційним адміністративним судом була підготовлена безпосередньо юристами юридично-консалтингової групи "Kovalska&partners".  

 

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»