• Посилання скопійовано

«Альфа-Банк Україна» видає швидкі кредити фізособам-підприємцям

Розпочати власну справу - непросто. Припустимо, ви вже вибрали нішу, прорахували ризики, склали бюджет, врахували амортизацію. І виявилося, що для старту засобів вам не вистачає. Виникає питання - куди йти і де взяти гроші, яких бракує? Якщо є можливість позичити - це хороший варіант, якщо немає - тоді взяти в кредит. Причому, якщо раніше за швидким кредитом ви б ризикнули вирушити в який-небудь кредитний союз, то сьогодні майже миттєво кредит для бізнесу можна отримати в великій фінансовій установі

«Альфа-Банк Україна» видає швидкі кредити фізособам-підприємцям

Так, опцію швидкого кредитування для малого бізнесу - «ШвидкоСтарт» - надають в Альфа-Банку Україна, який активно працює з малим та середнім бізнесом. Причому в банку врахували зайнятість ФОП і їх небажання стояти в черзі зі стосом документів у відділенні - і забезпечили можливість оформити швидкий кредит онлайн, через інтернет-банкінг або мобільний додаток «ОК, Альфа!».

Це онлайн-платформа для підприємців, яка дозволяє отримувати банківські та додаткові послуги повністю дистанційно. Через комп'ютер або смартфон можна сплатити податки, відправити звіт в податкову, завантажити шаблони документів, здійснити будь-які транзакції, заощадити на супровідних послугах, а час, що звільнився, приділити розвитку свого бізнесу.

Під час реєстрації в онлайн-банкінгу «ОК, Альфа!» новий клієнт може підтвердити бажання скористатися кредитом «ШвидкоСтарт». Вам буде надано в кредит від 10 000 до 25 000 грн у вигляді овердрафту. При цьому йти в банк і доводити, що ти точно підприємець не треба.

Гроші видаються рівно на 12 місяців. Ніякої ролі при цьому не грає, відкрили ви свою кав'ярню вчора або ще три роки тому і тепер хочете її модернізувати.

Ніяких застав, поручителів і комісій. Зареєструвався в онлайн-банкінгу або через мобільний додаток «ОК, Альфа!» - ввів дані паспорта та ІПН - підтвердив запит від банку на відкриття рахунку - отримав гроші на рахунок.

Ставка за користування овердрафтом - 3,75% в місяць. Це фіксована сума на загальний період дії кредиту. Причому відсотки нарахують тільки за фактичне користування овердрафтом.

Якщо ви нещодавно зареєструвалися в Альфа-Банку Україна як ФОП, можна скористатися акційними умовами: за еквайринг комісія всього 1% від місячного обороту і безкоштовна оренда терміналу; безлімітна кількість вихідних платежів через клієнт-банк, абонплата за користування рахунком всього 1 грн на місяць і безкоштовне поповнення рахунку.

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»