• Посилання скопійовано

Як інтегрувати ПРРО Cashalot у Вашу облікову систему

Нагадуємо, що з 1 січня 2022 року використання РРО стане обов’язковим для платників єдиного податку 2-4 групи. Пропонуємо скористатись інтеграцією ПРРО Cashalot для роботи з РРО безпосередньо із Вашої облікової системи

Інтеграція з програмним РРО Cashalot створює робоче місце касира у Вашій обліковій програмі з наступними можливостями:

  • Авторизація касира за допомогою КЕП.
  • Відкриття та закриття касової зміни.
  • Створення, реєстрація та друк чеків продажу, повернення.
  • Виконання підбору номенклатури.
  • Формування та друк Z-Звіту за даними ФСКО та X-Звіту за даними ПРРО.
  • Створення та реєстрація службових чеків: службової видачі та службового внесення.
  • Робота в режимі офлайн з контролем зв’язку з ФСКО, таймером часу офлайн та подальшою реєстрацією непереданих чеків.
  • Робота зі сканером штрих-кодів та принтером чеків.

При цьому особистий кабінет ПРРО Cashalot дозволяє швидко та онлайн зареєструвати своє підприємство, каси та касирів на фіскальному сервері ДПС.

Інтеграція з ПРРО Cashalot можлива в трьох варіантах:

Варіант 1 – Драйвер ПРРО Cashalot для BAS, призначений для інтеграції ПРРО Cashalot з обліковими системами BAS та 1С:Підприємство. Драйвер вже вбудований в останні версії конфігурацій: Роздрібна торгівля, Управління торгівлею, Управління торговим підприємством, Комплексне управління підприємством, Малий Бізнес.

Якщо у Вас ще немає облікової системи, пропонуємо просте рішення, яке дозволить швидко почати роботу – BAS Роздрібна торгівля з інтегрованим ПРРО Cashalot.

Варіант 2 – API ПРРО Cashalot, призначений для підключення до будь-яких облікових систем, за допомогою програміста. На сьогодні вже існує ряд інтегрованих торгових рішень, які постійно розширяються.

Варіант 3 – сервер API ПРРО Cashalot, призначений для взаємодії з фіскальним сервером програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Постачається у вигляді окремого застосунку, що розгортається локально на стороні користувача як web-служба. Цей варіант підійде великим організаціям із кількістю кас більше 100. Вартість каси в такому випадку становить 500 грн на рік.

Детальніше про варіанти та ціни >>>

Компанія «Портфель» налаштовує інтеграцію з обліковими системами BAS та 1С:Підприємство, надає документацію для інших облікових систем та здійснює продаж всіх типів ліцензій ПРРО Cashalot.

За детальнішою інформацією або з приводу отримання документації звертайтеся
за телефоном (050) 104 99 60 або e-mail: info@portfel.ua.

https://portfel.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»