• Посилання скопійовано

Зробіть правильний вибір з «Дебет Плюс»

Пропозиція новим клієнтам при переході з іншого програмного забезпечення

Ми завжди працювали над створення сучасного вітчизняного програмного продукту, і сьогодні не зупиняємося на досягнутому. Щоб допомогти всім бажаючим зробити правильний вибір у легкому й швидкому переході на українське ліцензійне програмне забезпечення, ми підготували ПРОПОЗИЦІЮ всім бажаючим!

100 примірників програми «Дебет Плюс»
(при переході з російського програмного забезпечення та похідних від них)
у стандартній конфігурації для типового бухобліку для України
за ціною 1 гривня

Деякі компанії на тлі санкційних обмежень 2017-18 років (Указ Президента України №133/2017 від 15 травня 2017 року ввів у дію рішення Ради Національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», який було оновлено Указом Президента України від 21 червня 2018 року №176/2018 «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» 21 червня 2018 року) зробили так званий ребрендинг — змінили логотип, перейменувалися та перереєструвалися, а хтось і просто перечекав короткий проміжок часу, щоби повернутися з тими ж кольорами, гаслами та продуктами.

На жаль, дотепер низка установ та підприємств різної форми власності все ще використовують програмне забезпечення без експертного висновку про технічний захист інформації.

«Це надзвичайно важливо, бо однією з найголовніших проблем на сьогодні є те, що з часу здобуття незалежності України інформаційні системи державних органів у нас будувались без будь-яких конкретних стандартів та вимог – на програмному забезпеченні сумнівного походження подекуди з Російської Федерації, за що сьогодні доводиться дуже дорого платити» — з минулорічного виступу начальника управління Департаменту кібербезпеки СБУ Іллі Вітюка на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Безпека країни»

Спробуємо розібратися в деяких тонкощах цього питання. Технічний захист інформації (ТЗІ) — діяльність, спрямована на забезпечення інженерно-технічними заходами конфіденційності, цілісності та доступності інформації. В Україні існує Реєстр експертів з питань технічного захисту інформації — список виконавців експертних робіт з технічного захисту інформації, які залучаються Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України під час проведення державних експертиз у сфері технічного захисту інформації.

Усі перевірені технічні та програмні комплекси включаються до Переліку, який призначений для використання суб'єктами системи технічного захисту інформації під час розроблення, модернізації та впровадження комплексів ТЗІ на об’єктах інформаційної діяльності та комплексних систем захисту інформації (КСЗІ) в автоматизованих системах. Таким чином, кожна перевірена Держспецзв’язком програма включається до цього переліку та отримує експертний висновок про відповідність гарантіям технічного захисту інформації.

Сьогодні максимально довіряти можна тільки тим програмам, які мають висновок ТЗІ, що забезпечує захист вашої інформації, а вас убезпечує від причетності до «підсанкційних» та ворожих програм і компаній.

Програмний комплекс «Дебет Плюс» отримав експертний висновок за №1231 від 1 квітня 2021 року, який підтверджує відповідність програми вимогам технічного захисту інформації згідно з затвердженим спільним наказом Адміністрації Держспецзв’язку та Держспоживстандарту України від 25.04.2007 р. №75/91 та не потрапляє під санкційні заборони.

Про інші критерії вибору програмного забезпечення в сучасних реаліях ми розповімо в наших наступних публікаціях. Слідкуйте за новинами на нашому сайті https://debet.com.ua 

«Дебет Плюс» — це програмний продукт, розроблений в Україні і для України.

 

Детальніше про програму «Дебет Плюс» читайте на сайті https://debet.com.ua

або зверніться за телефонами й отримайте відповіді на всі ваші запитання:

+38 (067) 327-42-81
+38 (067) 620-81-58
+38 (067) 507-56-98

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»