• Посилання скопійовано

На порталі «ДК» оновлено форми для реєстрації платником ПДВ

Нaгадаємо, що Наказ Мінфіну від 10.02.2012 р. №144внесено зміни до Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість.

При цьому у новій редакції викладено дод. 1 до Положення «Реєстраційна заява платника ПДВ» (ф. №1-ПДВ), дод. 8 «Заява про реєстрацію сільськогосподарського підприємства як суб’єкта спеціального режиму оподаткування ПДВ» (ф. №1-РС) і дод. 9 «Свідоцтво про реєстрацію сільськогосподарського підприємства як суб’єкта спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість» (ф. №2-РС).

А також окремі зміни внесено у дод. 5 «Заява про анулювання реєстрації платника ПДВ» (ф. №3-ПДВ) і 10 «Заява сільськогосподарського підприємства про зняття з реєстрації як суб’єкта спеціального режиму оподаткування ПДВ» (ф. №3-РС).

Оновлені форми зазначених документів можна завантажити на порталі «ДК» у розділі «Типові форми» >>>

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»