• Посилання скопійовано

Завантажуйте Звіт за ф. №Ф4-ФСС з ТВП з порталу «ДК» >>>

Нагадаємо, що Постановою Правління ФСС з ТВП від 16.11.2011 р. №56у новій редакції було викладено дод. 1 до Порядку формування та подання страхувальниками звітності по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням (постановa правління ФСС з ТВП від 18.01.2011 р. №4) – «Звіт по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» (ф. Ф4-ФСС з ТВП).

Звітувати за новою формою слід починаючи зі звіту за І кв. 2012 р. Звіт складається наростаючим підсумком з початку року в гривнях з копійками та подається до органів Фонду не пізніше 20 числа наступного за звітним періодом місяця.

Завантажити форму Звіту можна з порталу «ДК» з розділу «Бланки звітності» >>>

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»