• Посилання скопійовано

Редакція електронних видань «Дебет-Кредит» підготувала для передплатників новий спецвипуск «Підсумки місяця. Вересень»

Вийшов новий спецвипуск «Підсумки місяця. Вересень»

В цьому році всі передплатники електронної версії «ДК», на додаток до звичайних щотижневих випусків, отримали ще і спеціальні тематичні номери: «Каса і розрахунки готівкою», «Доходи та витрати»,  «ПДВ. Практика застосування Податкового кодексу України» ,«Єдиний податок-2012», актуальний «Податковий кодекс», «Бази персональних даних», «Відрядження», «Основні засоби на підприємстві», «Видача коштів під звіт» ...

З січня місяця тільки для передплатників електронного «Дебету-Кредиту» редакція щомісяця готує спецвипуск «Підсумки місяця».

«Підсумки місяця» — це розширений огляд найбільш цікавих професійних новин за місяць, в яких не лише перераховані нововведення, а й подано їх докладний опис.

Спецвипуск «Підсумки місяця. Вересень» доступний в програмі GC Reader з 4 жовтня аналогічно номерам електронного «Дебету-Кредиту».

Бажаємо вам приємного читання!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»