• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Організація оплати праці на підприємстві

Чи зазначається назва відділу в трудовій книжці та чи можна створювати відділи, які не мають власного керівника, а підпорядковані директору?

Зняття коштів з корпоративної картки без чеку банкомату

Директор зняв кошти з корпоративного рахунку через банкомат. Чеку немає. Кошти оприбутковані у касі у день їх зняття. Чи потрібно складати авансовий звіт? Який документ підтверджує зняття готівки?

Як створити паперову копію електронного первинного документу

Підприємство веде бухоблік в електронному вигляді. Як при податковій перевірці підтвердити достовірність первинних документів, складених у електронній формі?

Поповнили рахунок в СЕА, а інформації у ДФС ще не має: наслідки

Підприємство для реєстрації податкової накладної та розрахунку коригування поповнило рахунок в СЕА після обіду. На наступний день у витязі з СЕА інформація щодо поповнення відсутня. Як бути?

Як зменшити статутний капітал

На приватному підприємстві засновник має намір зменшити статутний капітал. За яких умов це можливо і як цей процес відбувається?

Бухгалтерський облік податкових накладних та розрахунків коригування

Які потрібні проводки при нарахуванні податкового зобов'язання на негосподарські операції по зведеній податковій накладній та при імпорті послуг в одному місяці, реєстрації податкового зобов'язання із запізненням і зарахування до податкового кредиту в наступному місяці?

Оподаткування процентів за депозитом  

Чи оподатковуються отримані юридичною особою (платник податку на прибуток на загальних підставах за основною ставкою) відсотки за депозитним договором та отримані відсотки, нараховані на залишок за поточним рахунком від банку?

Виправлення помилки у звіті з ЄСВ щодо остаточного розрахунку зі звільненим працівником 

У липні 2016 р. було звільнено працівника. Але у звіті з ЄСВ за липень було показано тільки частину суми розрахунку. Помилку було виявлено у серпні 2016 р. Як виправити її у Звіті з ЄСВ та яку відповідальність передбачено за це?

Компенсація 50% ЄСВ за створення нових робочих місць: коли втрачається право? 

За яких підстав роботодавець втрачає право на компенсацію: при зменшенні фонду оплати праці, навіть без зменшення штатної чисельності або ж мається на увазі випадок, коли має місце одночасне зменшення штатної чисельності та фонду оплати праці?

Подаємо звітність при використанні РРО 

Яка звітність подається у зв'язку з використанням РРО?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»