• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Облік витрат, понесених працівником під час закордонного відрядження

Чи може працівник під час закордонного відрядження оплачувати оренду автомобіля, замовлення таксі, а також участь в семінарах за рахунок підзвітних коштів?

Заповнюємо форму №1ДФ, якщо премія працівнику нарахована пізніше за звільнення

Працівника звільнили 19 березня 2016 р., а премію нарахували у квітні за березень 2016 р. Як це відобразити в формі №1ДФ?

Сплата ПДФО не на той розрахунковий рахунок - відповідальність для платника

ПДФО сплачено на неправильний розрахунковий рахунок з неправильним кодом бюджетного платежу. Які штрафи за це передбачені і чи можна повернути ці кошти?

Оформлюємо купівлю-продаж авто

Як оформлюється купівля-продаж автомобіля?

ІПН фізособи недійсний: чи подавати уточнюючу форму №1ДФ?

В "Електронному кабінеті платника податків" отримано повідомлення щодо допущених помилок у зазначеному в розд. І форми №1ДФ ІПН окремої фізособи. Чи обов'язково виправляти цю помилку і як це зробити?

Камеральна перевірка: чи діє мораторій?

ДФС виписала акт перевірки, в якому йдеться про порушення термінів реєстрації податкової накладної за березень 2016 р Наскільки правомочні дії ДФС проводити камеральну перевірку і чи поширюється мораторій на перевірку про терміни реєстрації податкових накладних?

Миючі засоби зливаємо у каналізаційні стоки: що з екоподатком? 

Підприємство використовує миючі засоби для прибирання. Чи сплачується екологічний податок на каналізаційні стоки? Якщо так, то які повинні бути дозволи екологічної служби?

Невірно вказана кількість працівників у ф. №1ДФ: як діяти? 

У формі №1ДФ замість «12» помилково зазначили «2» працівники. Як діяти платнику?

Позика працівнику: оподаткування у разі її неповернення 

Видана безвідсоткова позика працівнику підприємства. Термін повернення 31.12.2016 р. Якщо вчасно її не повернути, то які наслідки для фірми і працівника? Чи можна зробити додаткову угоду і продовжити дію договору? І як потім це вплине на розрахунок прибутку за рік (звіт з прибутку раз на рік) та інші податки?

Довіреність, видана нотаріусом Російської Федерації, чинна на території України 

Довіреність на виплату аліментів видана нотаріусом Російської Федерації, але не внесена до реєстру на українській території. Чи можна на підставі цієї довіреності видати гроші?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»