• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Оформлення договору про повторну оренду автомобіля 

ТОВ орендує автомобіль у фізособи. Договір оренди нотаріально завірений, акт прийому-передачі підписано. Через місяць автомобіль повернули власнику, а ще через місяць знову передали орендарю. Чи потрібно ще раз підписувати договір оренди? 

Звільнення після відпустки: чи донараховувати ЄСВ? 

Працівник з 01.08.2017 р. йде у щорічну відпустку на 15 днів, а опісля звільняється. Чи потрібно донараховувати ЄСВ до мінімального страхового платежу при звільненні, якщо виплачені відпускні та розрахункові менші ніж мінімальна зарплата? 

Звітний період для подання фінансової звітності малими підприємствами 

Підприємство в другому кварталі перевищило граничну кількість працівників для мікропідприємства і потрапило під критерії малого підприємства. Виникла потреба поквартально звітувати за ф. №1-м, 2-м. Як заповнювати суми за звітний період минулого року? 

Бухгалтерські послуги для підприємця: як оформити співпрацю з бухгалтером? 

Для ведення обліку підприємницької діяльності фізособа - підприємець потребує бухгалтерських послуг. Як правильно оформити співпрацю з бухгалтером? 

Кількість знаків у графах 6 та 7 (ціна та кількість) податкової накладної 

Як правильно заповнювати графи 6 та 7 податкової накладної для цілей точного розрахунку значення графи 10? 

Особливості працевлаштування та роботи інваліда 

Які особливості наразі встановлено у разі працевлаштування та роботи інваліда?

 Відображення у звітності помилкової податкової накладної 

11.04.2017 р. помилково виписали та зареєстровали податкову накладну на нерезидента (з умовним ІПН 300000000000). 28.04.2017 р. помилку виявлено та складено (зареєстровано) розрахунок коригування. Чи треба відображати таку податкову накладну та розрахунок коригування у декларації з ПДВ? Якщо так, то яким чином?

 Нюанси надання додаткової відпустки на дітей 

Чи надається додаткова відпустка (10 календарних днів) працівниці, яка має двох або більше дітей віком до 15 років, якщо вона не бажає скористатися правом на таку відпустку? Така відпустка може приєднуватися до частини щорічної відпустки? Чи можна її використати окремо?

Внесення автомобіля до статутного капіталу підприємства: які документи потрібні для оформлення? 

Засновник бажає внести у сформований статутний капітал підприємства автомобіль для використання його в господарській діяльності. Які документи потрібно оформити?

Лікарняний під час відпустки по догляду за дитиною до 3 років 

Співробітниця перебуваючи у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею 3 років, працює на умовах неповного робочого дня. Чи має вона право на відпустку без збереження зар плати та оплату лікарняного листа?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»