• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

У декларацію з ПДВ не включено суми ПН та РК: у якому періоді відобразити документи в декларації? 

У декларацію з ПДВ за червень 2017 р. не включено суми розрахунку коригування за червень, а також до податкового кредиту не включено суму податкової накладної, що виписана на послуги нерезидента (зареєстровано 17.07.2017 р. із запізненням). В якому періоді необхідно відобразити дані документи у декларації?

Балансова вартість основних засобів досягнула нуля: як списати такі основні засоби? 

Як діяти підприємству у разі, якщо балансова вартість основних засобів досягнула нуля? Як правильно списати такі основні засоби? Які податкові наслідки при цьому виникають?

Податкова накладна з "віком" до 365 днів: як відобразити у кредиті з ПДВ? 

Як відобразити в податковому кредиті з ПДВ податкову накладну, з дати складання якої не минуло 365 днів?

Робота бухгалтером у 6 - ти роботодавців: як оформити Табель обліку робочого часу? 

Працівник працює бухгалтером у 6-ти роботодавців (в одного з них – за основним місцем роботи). Чи треба в наказі про приймання на роботу зазначати час, протягом якого працівник має знаходитися на робочому місці? Як оформлювати Табель обліку робочого часу?

Цивільно - правовий договір - не трудовий, навіть за умов кількаразового переукладення чи пролонгації 

Фізособа займається обслуговуванням комп'ютерної техніки за цивільно - правовим договором в державній установі. Кадровик управління повідомив про те, що після 6-ти місяців співпраці потрібно зробити перерву. Якими нормами діючого законодавства оперує кадровик?

Отримано аванс за товари, постачання яких не відбулося: чи заповнювати Додаток до Критеріїв блокування ПН? 

Чи підлягає заповненню Додаток до критеріїв оцінки ступеня ризиків, у разі отримання квитанції про зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, за умови отримання постачальником попередньої оплати за товари, постачання яких ще не відбулося?

Поворотна фіндопомога, яка була повернута вчасно, не включається до загального місячного (річного) доходу платника податку 

Чи оподаткують фінансову допомогу, яку повернули вчасно?

Порядок обчислення суми податку на нерухоме майно на житлову нерухомість фізосіб 

Який порядок обчислення суми податку на нерухоме майно на житлову нерухомість фізосіб?

Поставка продукції найманим транспортом: помилки в товарно-транспортній накладній 

Підприємство здійснює поставку кінцевому споживачу продукції найманим транспортом. Чи можна виписувати в такому випадку товарно - транспортну накладну без ідентифікації особи та зазначення повної адреси доставки? Які наслідки при цьому можуть виникнути?

Дата розрахунку коригування при зміні суми компенсації за товар 

Після поставки товару постачальник та покупець домовилися про зменшення ціни постачання товару, про що було складено договір (15.06.2017 р.). Договір направили на підпис покупцю. Постачальник договір отримав 09.08.2017 р. Якою датою треба складати розрахунок коригування?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»