• Посилання скопійовано

Єдиний податок – 2018: майже 30 запитань та відповідей у спецвипуску квітня

Усе, що потрібно знати про єдиний податок у 2018 році, – у новій добірці від редакції

Єдиний податок – 2018: майже 30 запитань та відповідей у спецвипуску квітня

Із спецвипуску ви довідаєтеся, хто може обрати спрощену систему оподаткування у 2018 році і які ставки єдиного податку при цьому встановлені. Розглянуто, як визначається дохід «єдиноподатника», зокрема, що не включається до складу доходу та які є нюанси. 

 

Деякі питання спецвипуску:

1) Хто може бути платником ЄП 4 групи?

2)  Який документ підтверджує статус платника єдиного податку?

3) Коли платник єдиного податку IV групи повинен перейти на загальну систему?

4) Як ведуться Книги обліку доходів та доходів і витрат платниками ЄП? 

5) До якого числа потрібно задекларувати доходи та сплатити єдиний податок підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування?

6) Як звітувати, якщо «єдинник» другої групи планує з ІІ кварталу відмовитися від спрощеної системи оподаткування та перейти на загальну?

7) Як визначити перший податковий (звітний) період для новостворених підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування?

8) Як визначається дохід та коли подавати декларацію платнику єдиного податку ІІІ групи, у разі якщо з ІІІ кварталу він перейде із загальної системи на спрощену?

9) Як підприємцю заповнити декларацію з єдиного податку при виправленні помилок?

10) Кредиторська заборгованість у «єдинника», що ліквідується, списується: чи виникне дохід?

 

Спецвипуск «Єдиний податок – 2018», доступний для передплатників на паперовий журнал та електронні пакети «Експерт» і «Профі» в програмі GC Reader та на сайті в розділі Дт-Кт online.

Щоб стати передплатником та переглядати закриті матеріали сайту переходьте на сторінку передплата. Або напишіть на адресу peredplata@gc.kiev.ua чи зателефонуйте до редакції: (044) 391-51-92

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»