• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Відмова від компенсації за невикористані відпустки при звільненні

Чи можна не виплачувати компенсацію за невикористані дні відпустки директору при звільненні, якщо директор написав заяву про відмову від такої компенсації?

Що робити з працівником, який через завантаженість не міг піти у відпустку за графіком?

За графіком відпусток, складеним у січні, працівник мав піти у відпустку в червні 2018 р., але через завантаженість на роботі не пішов. Чи має право роботодавець до кінця 2018 р. відправити у відпустку такого працівника, якщо він не бажає йти у відпустку цього року?

Оновлена звітність з ЄСВ: що змінилося в таблиці 5?

Що змінилося в таблиці 5 оновленого Звіту з ЄСВ?

Не зазначили дані працівника в таблиці 6 звіту з ЄСВ: як виправити ситуацію?

У таблиці 6 звіту з ЄСВ не зазначили дані про працівника. Зарплату працівнику виплатили, податки сплачено своєчасно. Як виправити помилку? Яка за це відповідальність?

Помилка в коді УКТ ЗЕД в податковій накладній не дає права на податковий кредит

Підприємець виявив помилку в коді УКТ ЗЕД в ПН, зареєстрованій постачальником. Помилку своєчасно не виявили, але ПН включили до ПК в декларацію з ПДВ. РК на виправлення помилки не склали. Як правильно виправити помилку? Які штрафи загрожують покупцю та постачальнику?

Таблиця 6 Звіту з ЄСВ: які зміни?

Як змінилась таблиця 6 оновленого Звіту з ЄСВ?

ФОП припинив діяльність. Як йому припинити свій статус страхувальника щодо ЄСВ?

ФОП, платник ІІ групи ЄП, подав заяву держреєстратора про припинення діяльності та надав ліквідаційні звіти з ЄП та ЄСВ. У ЄДРПОУ підприємець має статус «припинено», в управлінні статистики та ДФСУ - «знято з обліку», але як платника ЄСВ його з обліку не знято. Яка процедура зняття ФОП з обліку як платника ЄСВ?

Як відобразити тридцятиденне відрядження з урахуванням вихідних при нарахуванні зарплати?

Як відобразити відрядження (30 календарних днів) з урахуванням вихідних при нарахуванні зарплати? Чи можна працювати 30 днів без вихідних? Чи враховуються вихідні лише у відрядженні при нарахуванні добових, але не вважаються робочими днями?

Передплата пакету «Профі» електронного сервісу Дт-Кт на 2019 рік: як відобразити в обліку?

Як у бухобліку відобразити передплату пакету «Профі» електронного сервісу Дт-Кт на 2019 рік: через витрати майбутніх періодів чи як витрати періоду в липні 2018 р.?

Виправляємо помилку в таблиці 5 Звіту з ЄСВ

У таблиці 5 Звіту з ЄСВ не зазначено інформацію про працівницю, якій надано відпустку для догляду за дитиною. Як виправити помилку? Яка відповідальність за це передбачена?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»