• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Відображаємо у звіті з ЄСВ допомогу по вагітності та пологах

Як відобразити в таблиці 5 та 6 звіту з ЄСВ за серпень 2018 р. нараховану допомогу по вагітності та пологам згідно з лікарняним листком (період з 06.08.2018 р. до 09.12.2018 р. включно). Нарахування допомоги: серпень - 3279,90 грн; вересень - 3784,50 грн; жовтень - 3910,65 грн; листопад - 3784,50 грн; грудень - 1135,35 грн

Складання нульового РК з причиною «зміна номеклатури» та уточнення декларації з ПДВ

Підприємству (платнику ПДВ) потрібно змінити номенклатуру у ПН. При цьому одночасно змінюється ціна та кількість товару. Як скласти РК? Чи будуть штрафні санкції за його несвоєчасну реєстрацію? Чи потрібно уточнювати декларацію з ПДВ за період складання таких РК?

За якими документами здійснювати списання палива?

Підприємство на загальній системі оподаткування здійснює продаж піску та щебеню. Використовує навантажувач для навантаження товару та сідельний тягач для отримання товару у постачальників. За якими документами необхідно здійснювати списання палива?

Виправляємо помилки, допущені в таблиці 1 Звіту з ЄСВ (додаток 4)

Як виправити помилки, допущені в таблиці 1 Звіту з ЄСВ (додаток 4)?

Заповнення реквізитів 12 та 15 таблиці 5 Звіту з ЄСВ

На підприємстві є директор. Як правильно зазначити у графі 15 таблиці 5 Звіту з ЄСВ назву посади, якщо у Класифікаторі професій зазначається Директор (начальник, інший керівник) підприємства?

Відрядження у вихідні дні: як оплатити добові?

Відрядження починається та закінчується у вихідний день. Як оплатити добові?

Як встановити строки виплати зарплати, щоб не порушувати норми ст. 115 КЗпП?

У колективній угоді строки виплати ЗП встановлено так: 7 числа – зарплата за другу половину місяця, 22 числа – за першу. На практиці виплати здійснюються 1-2 та 15-16 числа. Чи потрібно вносити зміни до колективної угоди? Як організувати строки виплати зарплати без порушення вимог ст. 115 КЗпП?

Несвоєчасна реєстрація ПН на кінцевого споживача: чи передбачено штраф?

Чи передбачено штраф за несвоєчасну реєстрацію податкової накладної, складеної на кінцевого споживача (неплатника ПДВ), на товар за ставкою ПДВ - 7%?

Підприємець отримав статус пенсіонера: чи повідомляти ДФС?

Чи потрібно підприємцю сповіщати ДФСУ про отримання статусу пенсіонера?

Чи потрібно «єдиннику» ІІІ групи вносити зміни про нові види діяльності?

Фізособа - підприємець, платник ІІІ групи ЄП, зареєстрував у реєстратора 5 видів діяльності. При подачі заяви на ЄП зазначено лише 1 вид діяльності. Підприємець планує здійснювати діяльність за тими видами діяльності, які не зазначені в реєстрі платників ЄП. Чи потрібно вносити дані про види діяльності в реєстр платників ЄП?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»