• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Алгоритм складання податкової накладної при ліквідації ОЗ 

Підприємство має на балансі старі НА, які має намір ліквідувати та вивести з експлуатації. Як скласти податкову накладну? Як така операція відображається у декларації з ПДВ та податку на прибуток? 

Відображення цивільно-правового договору в таблиці 5 Додатку 4 Звіту з ЄСВ 

09.07.2018 р. підприємство уклало договір ЦПХ. Дата закінчення договору - 20.09.2018 р. За кожний місяць складався окремий акт. Як відобразити такий договір у таблиці 5 Додатку 4 Звіту з ЄСВ (зокрема, у графах 11, 16 та 17)? 

Витрати при здійсненні перевезень: як відобразити в бухобліку? 

Підприємство надає послуги з перевезення вантажів. Як облікувати витрати на повернення порожнього автомобіля з місця доставки та витрати на буксування несправного автомобіля підприємства? Якими документами підтверджувати такі витрати? 

Суму відпустки за жовтень виплатили працівнику в вересні: як відобразити в ф. №1ДФ? 

Відпустка працівника почалась з 1 жовтня 2018 р. Відпускні виплатили за три дні до її початку - в вересні. Як відобразити в ф. №1ДФ нарахований та виплачений дохід цьому працівнику, а також ПДФО та ВЗ? 

Як списати безнадійну заборгованість банку, який став банкрутом? 

Як списати заборгованість банку, який збанкрутував у 2015 році? 

Заповнюємо графи 3.3, 4 та 5 ПН на транспортні послуги

Підприємство за КВЕД 20.11.19 надає транспортні послуги за кодом ДК 016-2010 – 49.41.19.-00.00. Чи застосовується одиниця виміру «послуга», якої немає в КСПОВО, під час заповнення графи 5 податкової накладної?

Продаж автомобіля фізособі «єдинником»: що з оподаткуванням?

Підприємство (платник 4 групи ЄП та платник ПДВ) продає легковий автомобіль фізособі. Які особливості оподаткування продажу авто фізособі? Як виписується податкова накладна? Які обмеження встановлено на готівкові та безготівкові розрахунки?

Використання майна підприємцем, яке за договором позички отримано фізособою: наслідки

Як оподатковується позичка нерухомого майна між фізособами, якщо позичальник після укладання договору позички використовує таке майно як підприємець для здавання його в оренду?

Помилково провели суму розрахунку: як виправити у РРО?

Як здійснити виправлення у РРО, якщо помилково проведена сума розрахунку або повертаються кошти покупцю? Чи потрібно складати акти на такі операції? Як відобразити це у КОРО?

Виплати працівникам за рахунок ФСС: що слід знати для початку?

Що треба знати перед початком здійснення виплат працівникам за рахунок ФСС?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»