• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Чи можна скласти та зареєструвати нові ПН замість заблокованих?

Підприємство склало ПН у листопаді 2017 року, але вони були заблоковані. Документи на розблокування цих ПН протягом 365 календарних днів не подавалися. Чи можна зараз скласти та зареєструвати нові ПН замість заблокованих?  

За якою ставкою оподатковуються дивіденди, які виплачуються фізособі юрособою - «єдинником»? 

Фермерське господарство на ІV групі ЄП має одного засновника (голова ФГ). Прийнято рішення про виплату дивідендів за минулі роки. Яку ставку ПДФО застосовувати? Як розуміти норму пп. 170.5.3 ПКУ? Чи діє вона в даному випадку? 

Несвоєчасна реєстрація нульового РК: чи буде штраф?

Чи штрафують за несвоєчасну реєстрацію нульового РК? 

Надали нецільову благодійну допомогу: як відобразити у ф. №1ДФ?

Як відобразити у звіті №1ДФ нецільову благодійну допомогу? 

Матеріальна допомога на поховання родича працівника: що з оподаткуванням?

Працівникові підприємства видається грошова матеріальна допомога за рахунок підприємства на поховання родича в сумі 5 тис. грн. Як оформити таку виплату? Чи потрібно оподатковувати суму матеріальної допомоги ПДФО, ВЗ та ЄСВ? 

Продали лікарський виріб із ПДВ зі ставкою 20% замість 7%: які наслідки?

Товариство - виробник продало лікарський виріб з ПДВ 20% замість ПДВ 7%. Які фінансові санкції можуть бути застосовані до Товариства за таке порушення?

Виплата дивідендів фізособам, якщо немає фінможливості виплатити їх

Виплата дивідендів акціонерам-фізичним особам: які проведення слід зробити? Як відобразити у формі № 1ДФ та декларації з прибутку? Якщо немає фінансової можливості виплатити всю суму вчасно, то коли перераховувати податки? Чи нараховується індексація на суму невиплачених дивідендів?

Роботодавець купує працівнику або його дітям путівку на відпочинок/лікування: що з ПДФО та ВЗ?

Роботодавець купує працівнику або його дітям путівку на відпочинок/лікування. Що з ПДФО та військовим збором у такому випадку?

Медичне страхування: звідки можна утримувати податки?

Підприємство уклало зі СК договори про медичне страхування працівників. Що може слугувати джерелом для утримання податків за такими договорами і як їх відобразити в обліку? Чи обов’язково утримувати податки виключно із суми нарахованого основного доходу?

Заміна лізингоодержувача: які наслідки з ПДВ?

Які податкові наслідки з ПДВ будуть для попереднього лізингоодержувача та наступного лізингоодержувача, якщо буде підписано трьохсторонній договір зміни сторони за договором фінлізингу?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»