• Посилання скопійовано

Нові правила дисконтування заборгованостей у бухобліку

…і не тільки! Дізнайтесь безкоштовно також про касові зміни, виправлення сучасних помилок з ПДВ та про впровадження РРО для платників ЄП

 

З 29 жовтня почали діяти нові правила обліку довгострокової «кредиторки» та «дебіторки». На кого вони розповсюджуються, як відображати дисконтування у бухобліку та який вплив це матиме на податок на прибуток?

Відповіді на ці питання (а також про сучасні помилки з ПДВ) надасть експерт з питань податкового та фінансового планування Вікторія Величко 28 листопада на безкоштовному online-марафоні «Каса та РРО, ПДВ, дисконтування»

 

Тетяна Мойсеєнко (експерт з трудового права та кадрового обліку) розкаже про касові зміни з 12 листопада – е-касові документи та контроль над готівковим розрахунком із підзвітними особами:

  • оновлення Положення про ведення касових операцій у національній валюті;
  • розрахунки готівкою з підзвітними особами – тепер банки вимагатимуть під авансовим звітом підтверджуючі або інші документи;
  • нове в електронних касових документах та фіскальних звітних чеках (Z-звіти)… Детальніше

 

Темою Ірини Губіної (експерта з податкового та бухгалтерського обліку) буде РРО та єдиний податок ФОП – примусове «кохання»:

  • етапи впровадження РРО для платників єдиного податку протягом 2019–2021 рр., особливості нормативного регулювання;
  • особливості загальних принципів НЕзастосування РРО;
  • РРО-зобов’язані – хто вони?... Всі теми online-марафону

 

Для перегляду трансляції реєcтрація обов’язкова! Ви зможете задати питання за темами виступів.

Реєструйтеся БЕЗКОШТОВНО тут

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»