• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Фінансова звітність: кому та коли подається? 

Кому і коли подається фінзвітність?  

Прийом працівників на роботу на 1,5 місяця: як правильно оформити?  

Підприємство для виконання певної складності будівельних робіт (термін виконання - 1 - 1,5 місяця) планує найняти робітників. Як правильно їх оформити, аби не було запитань від контролюючих органів?  

Подання фінзвітності через Е-кабінет у складі декларації з податку на прибуток 

Як подавати фінзвітність через Електронний кабінет у складі декларації з податку на прибуток? 

Заборгованість за векселем: як дисконтувати? 

У підприємства є заборгованість за простим векселем з 15.05.2013 р. до 01.10.2025 р. в сумі 1048928,46 грн. Як дисконтувати таку заборгованість? 

Фінлізинг автомобіля: яку звітність необхідно подавати? 

Підприємство отримало легковий автомобіль за договором фінансового лізингу для господарських потреб. Чи потрібно подавати додаткову звітність щодо такого авто? 

Реорганізація постачальника: яка доля податкового кредиту?

Підприємство «С» придбало в підприємства «А» майнові права на об’єкт нерухомості та скористалось податковим кредитом. Потім підприємство « А» створило від себе підприємство «Б», яке і має передати нерухомість підприємству «С». Чи вплине це на право ПК та чи треба коригувати ПН?

Оренда автомобіля у директора: що з податками?

Підприємство на ЄП (5%), основний вид діяльності - здавання в оренду нежитлових приміщень, на балансі має авто. Директор, зареєстрований як ФОП (ІІІ група, 5%), бажає здавати в оренду своє власне авто підприємству. Чи є обмеження та які податки при цьому слід буде платити?

Застосування РРО при розрахунку через інтернет-банкінг

Чи необхідно пробивати фіскальний чек та через який фіскальний апарат, якщо фізособа здійснює оплату за проживання зі своєї картки на розрахунковий рахунок юрособи через інтернет-банкінг (наприклад, Приват24)?

Чи має право на податкову соцпільгу один з батьків, якщо інший є підприємцем?

Один із батьків є найманим працівником. Чи має право він на отримання ПСП, якщо другий з батьків є підприємцем? Чи застосовується в такому випадку збільшення граничного розміру зарплати для застосування ПСП (утримують двох дітей до 18-ти років)? Які документи необхідно надати роботодавцю?

Як скласти податкову накладну на електромонтажні роботи?

Яку одиницю виміру та який обсяг робіт вказувати у податковий накладній, якщо це була 30% передплата за електромонтажні роботи за договором (проте потім ще укладаються додаткові угоди на додаткові роботи за цим договором)?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»