• Посилання скопійовано

Щодня під час карантину – Великий Бухгалтерський Online-марафон

Розкажемо, що робити бухгалтеру, кадровику, ФОПу та керівнику, щоб підприємство і працівники «вижили»

Теми найближчих трансляцій:

  • 25.03 – Великий Квартальний Семінар
    Все про зарплатні та кадрові зміни, ПДВ, єдиний податок, податок на прибуток, податкові перевірки та штрафи, зміни з РРО та каси (замовити тут)
  • 26.03 – Карантин як форс-мажор. Довідка від ТПП: кому і коли потрібна. Як правильно використати обставину форс-мажору для перегляду, розриву, нового підписання договорів оренди та інших ЦПХ-договорів (безкоштовно, реєстрація тут)
  • 27.03 – ПДВ без карантину. Податкові накладні, розрахунки коригування, декларації з ПДВ, нарахування та сплата ПДВ: ніяких послаблень. Ризики і можливі проблеми платників ПДВ у зв'язку з карантинним періодом (замовити тут)
  • 30.03 – Середня зарплата за час простою: розрахунок і оподаткування, звітність. Зарплата в умовах неповного робочого часу: нарахування, оподаткування та звітність. ЄСВ при відпустках (оплачуваних і неоплачуваних): нарахування, доплата, звітність (замовити тут)
  • 31.03 – Висновки березня та як (ви)жити у квітні: персонал, податки, звітність (місяць, квартал) (безкоштовно, реєстрація тут)

Повна програма марафону та замовлення всіх трансляцій миттєво за посиланням. Програма доповнюватиметься залежно від змін у законодавстві.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»