• Посилання скопійовано

Оновлена звітність з ЄСВ та ПДФО: готові до виконання

Вже завтра, 15 квітня, відбудеться вебінар редакції з Галиною Казначей. Реєструйтесь!

 

З самого початку 2021 року бухгалтери не мають спокою, оскільки про новий Податковий розрахунок чули всі, але як саме подавати не зрозуміло. Напруги в повітрі додавало те, що «Довідковий», комусь потрібно було подати, а технічно це було неможливим, оскільки нового звіту не було в електронній формі. А також суперечливі повідомлення від представників податкової, про те за якою формою слід направляти звіт за минулі період у разі виправлення помилок, ще більше виводили із стану спокою колег.

 

На вебінарі розглянемо як подавати звіт, коли і який з Додатків заповнювати. Чи заповнювати сумові показники у зведеній (титульній) таблиці у графах 1, 2, 3, що відповідають номеру місяця у кварталі, під час подання «Довідкового» звіту? Та інші важливі питання

 

Лектор: Галина Казначей

Бухгалтер-експерт, консультант з питань оподаткування та трудового законодавства, лектор, автор статей у спеціалізованих виданнях

 

Дата проведення: 15 квiтня о 14:00

 

Безкоштовно для передплатників на пакети «Профі», «Профі плюс» та «Паперовий «Дебет-Кредит».

Вартість для НЕ передплатників: 350 грн.

 

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару>>

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»