• Посилання скопійовано

Електронні трудові книжки, лікарняні та кадрові документи

Вже завтра, 8 липня, відбудеться вебінар редакції з Галиною Казначей

Мабуть, немає жодної людини в Україні, яка б не чула з тих чи інших джерел про електронні лікарняні та трудові книжки. На вебінарі розглянемо, що це за явище, де дивитися інформацію, що працівникам слід зробити аби мати доступ до своєї трудової книжки. Й звісно розповімо, як працювати кадровикам й бухгалтерам у перехідний період.

Також, розглянемо питання кадрової документації в електронному форматі. Чи можна писати заяву в електронному форматі та, що треба зробити, щоб вона мала юридичну силу. Як відбувається перехід на електронний документообіг. Кого попередити й де передбачити новий документообіг на підприємстві

 

Лектор: Галина Казначей

Бухгалтер-експерт, консультант з питань оподаткування та трудового законодавства, лектор, автор статей у спеціалізованих виданнях

 

Дата проведення: 8 липня о 14:00

 

Базова вартiсть: 320 грн.

Безкоштовно для передплатників на пакети «Профі», «Профі плюс» та «Паперовий «Дебет-Кредит».

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару>>>

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»