• Посилання скопійовано

Дані про бенефіціарних власників: як правильно заповнити?

Дізнайтеся 9 серпня БЕЗКОШТОВНО на online-конференції

Сумніваєтеся в правильності заповнення даних про бенефіціарних власників або ж зовсім не знаєте, як правильно заповнити? 

Розвіємо всі сумніви та навчимо, як це зробити!  

Поспішайте на безкоштовну online-конференцію «Зарплата, ПДВ, прибуток: виправляємо помилки у звітах та подаємо бенефіціарів з першого разу».

Вже 9 серпня о 10:00 Ви маєте можливість дізнатися про:

  • Бенефіціари: як та коли подати інформацію, оновити та виправити її.
  • Помилки, що впливають на податок на прибуток: способи виправлення у декларації.
  • ПДВ-помилки минулих періодів: особливості заповнення уточнюючої ПДВ-звітності.
  • Виправлення сумових і несумових помилок: як відобразити в зарплатній звітності.
  • Як виправити помилки у зарплатній звітності за період до 01.01.2021.

До того ж після реєстрації на Вас чекає подарунок, а саме брошура «ТОП-6 прикладів виправлення помилок у зарплатній звітності». Також під час трансляції гарантовано отримайте ексклюзивний відеокурс «Зарплатні помилки: механізми виправлення» та брошуру «Адміністративна і кримінальна відповідальність бухгалтера та керівника», яка знадобиться у роботі кожному бухгалтеру!

Тетяна Мойсеєнко, Сергій Дробоття, Ірина Губіна та Олександр Смирнов – найкращі лектори-експерти чекатимуть на Вас, щоб поділитися цінними знаннями за найгарячішими темами!

Не зволікайте – реєструйтеся!

***

Ще більше новин і аналітики від редакції «Дебет-Кредит» щодо подання інформації про кінцевих бенефіціарних власників: терміни, важливі нюанси, проблеми та штрафи – читайте за посиланням.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»