• Посилання скопійовано

Уже 14 квітня! Вебінар по декларації з податку на прибуток

Запрошуємо переглянути актуальний вебінар від редакції «Дебет-Кредит»

Уже 14 квітня! Вебінар по декларації з податку на прибуток

Дата проведення: 14 квітня о 15:00.

Лектор: Олена Габрук

Незалежний експерт-консультант з оподаткування, 18 річний досвід роботи на консалтинговому ринку, в офіційному виданні «Вісник податкової служби», автор професійних публікацій на податкову тематику.

Вартість: 300 грн

!!! Для передплатників електронного сервісу «Профі» участь у вебінарі безкоштовна

_:

1. Які підприємства зобов’язані звітувати за 1 квартал 2016 року і на які важливі питання необхідно звернути увагу бухгалтерам тих підприємств, що звітуватимуть за наслідками 2016 року.

2. Оновлена  декларація про прибуток, розгляд головних новацій, в яких випадках маємо подавати фінансову звітність до декларації за 1 квартал 2016 року, ув’язка показників фінансової звітності і декларації про прибуток.

3. Важливі акценти розрахунку об’єкта оподаткування, його коригування на різниці  з метою оподаткування, розгляд проблемних питань коригування основні засоби, резерви,  фінансові операції, перехідні операції).

Зареєструватися на семінар можна прямо на сайті >>>

Якщо Ви не встигнете подивитися у прямому ефірі вебінар, Ви зможете знайти його в розділі «Архів вебінарів» і подивитися у запису.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»