• Посилання скопійовано

«РРО для юросіб та підприємців» - новий вебінар від редакції

18 жовтня редакція «Дебет-Кредит» провела інтернет-семінар, де розглянули всі нюанси застосуванню РРО для ведення готівкових розрахунків

 «РРО для юросіб та підприємців»  - новий вебінар від редакції

Застосування РРО для ведення готівкових розрахунків із покупцями є актуальним для всіх систем оподаткування. І "єдинники", і "загальносистемники" мають чітко розуміти, в яких випадках застосування РРО є обов’язковим. 

Подивившись запис вебінару ви отримаєте відповіді на всі практичні питання, які виникають під час взяття на облік та експлуатації РРО.

Лектор вебінару  - Ганна Бикова, провідний автор та керівник редакції «Дебет-Кредит»

 

!!! Для передплатників електронного сервісу «Профі» і  передплатників паперового журналу  перегляд запису  вебінару  безкоштовний. 

 

Докладніше про всі питання, які розглядались на вебінарі, а також переглянути його запис можна за посиланням>>> 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»