• Посилання скопійовано

Трансфертне ціноутворення в Україні: спокійних гаваней вже не буде

17 березня запрошуємо взяти участь у щорічній конференції, присвяченій трансфертному ціноутворенню

Трансфертне ціноутворення в Україні: спокійних гаваней вже не буде

Останні зміни в податковому законодавстві України, активізація співпраці з OECD та приєднання до планів програми BEPS найближчим часом призведуть до суттєвих структурних змін українського бізнесу, перегляду ролі офшорів та зміни правил роботи на зовнішніх ринках.

17 березня в рамках IV щорічної спеціалізованої конференції «Трансфертне ціноутворення в Україні. Гра на випередження» разом з експертами ДФС України та Києва, міжнародних аудиторських та юридичних компаній зіграємо на випередження та обговоримо найближчі перспективи українського бізнесу в сфері ТЦУ. 

Особливу увагу буде приділено питанням попереднього погодження цін в контрольованих операціях, розширення вимог до документації, а також особливостей захисту платників податків в спорах з ДФС. 

Стратегічний партнер конференції  – Thomson Reuters, партнер  конференції   –  WTS Consulting.

Інформаційну підтримку заходу надають головний інформаційний партнер – бухгалтерський щотижневик «Дебет-Кредит», медіа-партнер газета Kyiv Post, інформаційні партнери – ділова газета «Україна БізнесРев’ю», газета «Бухгалтерія»,.

Захід відбудеться 17 березня 2017 року в приміщенні IQ Business Center по вул. Болсунівській, 13-15, м. Київ

Організатор: ДП «Держзовнішінформ» 

Сайт заходу: events.dzi.gov.ua

Додаткова інформація: +380 44 39-34-91 events@dzi.gov.ua

Для довідки: Щорічна спеціалізована конференція «Трансфертне ціноутворення в Україні» проходить з 2014 року і присвячена актуальним темам ТЦУ в Україні. Традиційно спікери нашого заходу – експерти ДФС України та провідних аудиторських та юридичних компаній. Щорічно захід збирає понад 100 представників вітчизняного бізнесу.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»