• Посилання скопійовано

"Оплата праці. Перевірки Держпраці. Пенсійне забезпечення" - безкоштовний семінар від ДФС

Київські податківці запрошують відвідати 13 квітня безкоштовний семінар на тему «Оплата праці. Перевірки Державною службою України з питань праці. Пенсійне забезпечення»

"Оплата праці. Перевірки Держпраці. Пенсійне забезпечення" -  безкоштовний семінар від ДФС

З метою роз’яснення суб’єктам господарювання основних аспектів практичного застосування норм податкового законодавства, висвітлення питань пенсійного забезпечення та  оплати праці відбудеться безкоштовний семінар для платників податків на тему:  «Оплата праці. Перевірки Державною службою України з питань праці. Пенсійне забезпечення».

Семінар відбудеться  13  квітня 2017 року за адресою: м. Київ, Львівська площа, 8, приміщення Конгрес-холу. Початок семінару о 14-00 годині,  реєстрація розпочинається о 13-30 годині.

Семінар проводиться за ініціативи Громадської ради при  ГУ ДФС у м. Києві за участі провідних фахівців ДФС України, ГУ ДФС у м.Києві, Державної служби України з питань праці та ГУ Пенсійного фонду України у м. Києві.

Для участі у семінарі потрібно заповнити форму попередньої реєстрації та отримати підтвердження.

Участь у семінарі безкоштовна.

Додаткова інформація за телефонами +38 (097) 015-97-02, 236-16-42, 461-77-66 або за електронною адресою brightactions@ukr.net.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»