• Посилання скопійовано

«Виправлення помилок у зарплатній звітності. Частина ІІ» – реєструйтесь на вебінар «Дебету-Кредиту»

На цьому вебінарі розглянемо, як виправляти помилки у «зарплатній» звітності щодо нарахування доходів фізособам та їх оподаткування

«Виправлення помилок у зарплатній звітності. Частина ІІ» – реєструйтесь  на вебінар «Дебету-Кредиту»

Дата проведення: 3 листопада о 14:00

 

Лектор: Галина Казначей

бухгалтер-експерт, консультант з питань оподаткування та трудового законодавства, лектор, автор статей у спеціалізованих виданнях, блогер

 

Вартість: 300 грн

 

!!! Для передплатників «Дебету-Кредиту» на електронний пакет «Профі» або паперовий журнал участь у вебінарі безкоштовна

 

Помилки у «зарплатній» звітності щодо нарахування доходів фізособам та їх оподаткування вимагають особливої уваги. Вони не лише призводять до сплати великих штрафів – слід знати й строк, протягом якого такі штрафи можуть бути застосовані.

Не менш важливо правильно повідомити про наявність вакансій та про те, що ці вакансії вже зайняті. Недарма повідомлення про прийняття працівника на роботу податківці вважають останнім штрихом в оформленні трудових відносин.

Як виправити ці помилки і що загрожує суб’єкту господарювання, якщо він повідомить таким чином про помилки контролерів? Поговоримо про це на нашому вебінарі.

 

_:

1. Виправлення помилок щодо нарахованих доходів та їх оподаткування:

  • в податковому розрахунку (форма №1ДФ);
  •  в звіті щодо ЄСВ.

2. Відображення у бухобліку донарахованих та зменшених сум доходів та ПДФО, ВЗ і ЄСВ

3. Виправлення помилок в повідомленні про прийняття працівника на роботу

4. Звітуємо про наявність вакансій (форма №3-ПН). Наскільки цей звіт є обов’язковим і які наслідки мають помилки в ньому?

5. Відповідальність при виправленні помилок та строки давності. Що вигідніше: виправляти помилки самостійно, або ж чекати, коли їх знайдуть контролери?

 

Щоб стати передплатником пакету «Профі» та безкоштовно дивитися вебінари редакції переходьте на сторінку передплата. Або напишіть на адресу peredplata@gc.kiev.ua чи зателефонуйте до редакції: (044) 391-51-92 (90).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»