• Посилання скопійовано

«Декларація з податку на прибуток за 9 місяців та підготовка річної для малодохідників»: новий вебінар «Дебету-Кредиту»

Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим практикуючим податковим консультантом Мар’яною Кавин

«Декларація з податку на прибуток за 9 місяців та підготовка річної для малодохідників»: новий вебінар «Дебету-Кредиту»

Дата проведення: 11 жовтня о 14:00

 

Лектор: Мар'яна Кавин

Досвід роботи у сфері податкового консультування, внутрішнього аудиту, ведення практичної бухгалтерії 20 років. САР, СІРА, АССА DipIFR, IFA-внутрішній аудит

 

До завершення податкового (звітного) року залишилося менше кварталу. А це змушує нас – бухгалтерів практиків проаналізувати фінансовий результат та вплив податкових різниць 2018 року на річний об’єкт оподаткування

Не кожен знає, що податкові різниці рахують усі платники податку на прибуток. Просто у малодохідників вони свої, а у високодохідників свої.

Правильність визначення об’єкту оподаткування податком на прибуток залежить від правильності ведення бухгалтерського обліку. Резерви відпусток та резерви сумнівних боргів, безоплатно отримані товари, роботи та основні засоби, ремонти та невиробничі основні засоби – податкові наслідки цих операцій залежатимуть від того, чи застосовує платник податку податкові різниці.

Оптимізація не дорівнює мінімізація. А вміле застосування інструментів ПСБО та МСФЗ є найліпшим способом оптимізації податку на прибуток у рамках чинного законодавства. Найпростіші та найефективніші прийоми «лежать» на поверхні, але не кожен їх «бачить» та має сміливість застосувати.

 

Вартість: 300 грн

 

Для передплатників «Дебету-Кредиту» на електронний пакет «Профі» або паперовий журнал участь у вебінарі безкоштовна

 

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»